En text, en känsla

Att känna.
Att känna en känsla av obehag, som grundas i: att känna sig åtsidosatt, vilket leder till att känna sig ensam, som leder i sin tur till att känna sig svartsjuk.
 
Att inte bli lyssnad på.
Att inte få göra sin röst hörd, vilket resulterar i att mycket blir bestämt av samma personer och att samma person inte får sin vilja igenom så väldigt ofta.
 
Att våga säga tankar och känslor. När man tar stegat att våga, så blir tankarna och känslorna ofta  missuppfattade.
Att känna: "Jag har sagt något dumt igen". Mina ord blir vända mot mig, igen.
 
 
Jag säger nej! :)
 
 
 

7 Augusti 2013

God morgon, nu har vi äntligen flyttat till våran nya lägenhet. Jag tycker om den jätte mycket! MEN att flytta är inte det lättaste. Jag har jobbat varje dag i ca två veckor. Gå upp halv 6, börja jobba  kl.7.00, går från kontoret ca 16.15 och fortsätter jobba antingen i gamla lägenheten eller den nya till sent på kvällen. Jag orkar fan inte jobba mera! Hur känns det att inte vara trött hela dagarna? Idag så hämtar min sambo upp mig efter jobbet och vi ska åka direkt hem och inte städa, plocka upp eller ner saker. Bara känna att nu har jag slutat jobbet fan va skönt att komma hem. När jag gick upp idag ur sängen kände jag så starkt att idag vill jag sjukskriva mig, men såklart så kan jag inte göra det för vi behöver alla pengar om jag kan tjäna så det gick ju fet bort.
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!