Vara test publik

God morgon! Idag så väcktes jag 8.45 av att min kära mamma ringde mig. Hon berättade att några från teatern hade ringt henne och frågat om hon och en till ville vara testpublik för en föreställning som har premiär i morgon, så mamma frågade om jag ville följa med och det vill jag såklart :) Så nu får jag fixa iordning mig!

Vinterskor + Mössa

Idag hämtade pappa upp mig för att vi skulle luncha på stan idag. Vi åt kina mat, så himla gott. Sen gick vi en runda på stan och efter det så åkte vi till tuna park och shoppade lite ;) Jag fick ett par super sköna och mysiga vinterskor av min pappa och så köpte jag en jätte söt mössa, så nu är jag snart redo för vintern!
 
 
Jag kommer aldrig att frysa om fötterna i vinter och jag kommer kunna ha dom här i flera år och leka med barnen i snön ;)
 

Mysiga!
 
 
Min jätte söta mössa
 
 
 
 
 

Efter längtad lördagskväll

Igår kväll blev jag och min sambo hämtade av några kompisar och vi var hemma hos en av dom och vi spelade tv-spel, snacka och skratta jag skratta så jag nästan fick tårar i ögonen. Alla drack alkohol förutom jag då som drack vanlig hallonsoda :D och jag hade lika kul för det. Jag ville säga att jag och M ska ha barn men eftersom att M vill vänta lite till så respekterade jag det :) 
Kvällen var perfekt och jag behövde det, skratta och ha kul och träffa lite folk!
 
 ♥ Mums ♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!