Äntligen helg!

Vad jag har längtat efter den här helgen! I morgon ska jag åka till Erikslund och kolla på kläder och sen så vill jag kolla på ikea också :)
På söndag så kommer det att vara soligt och jätte varmt så då ska jag åka någonstans och sola, kanske bada också ;)
 
Haha jag är fortfarande på jobbet, strandsatt :P Men jag får nog komma hem snart. ♥
 
 
 
Källa: weheartit.com
 

På arbetstid

Jag sitter på jobbet just nu och fördriver tiden. Min sambo är hemma och fixar en överaskning åt mig, så jag får hålla mig borta från hemmet ett tag ;)
 
Nyss på lunchen så gick jag för att köpa mat från en thaivagn 4 min bort från kontoret. Jag stod utanför thaivagnen för någon dag sen och det luktade super gott! Så jag kollade på deras meny och allt lät jätte gott men jag körde på ett säkert kort och tog biff med basilika. Jag går tillbaka till kontoret och sätter mig ner vid bordet med min goda thai mat. Jag smakar på maten och " Mmmm vad gott det är! " Efter ca fyra tuggor så känner jag hettan i maten, mina läppar börjar svida och tungan bränns. Jag dricker efter varje tugga jag tar. Tillslut så slänger jag maten. Det blir för starkt för mig och jag som brukar tycka om biff med basilika, men dom i thaivagnen hade gjort den rätten mycket starkare än vad den brukar vara. Så konsekvensen av det blev att jag inte blev helt mätt och belåten.
Haha nu blev det ganska lång text om min lunch idag men jag blev så besviken och arg xD
 
 
Källa: Google.se

Hemma igen

Nu sitter jag här tidigt på morgonen igen för vi är hemma igen. Jag har haft en underbar helg! ♥ Jag ville verkligen inte åka hem igår men jobbet kallar så fanns inte en chans att vi kunde stanna kvar :( Vi tog kort och vi har ett väldigt fint minne ;D
Idag när klockan ringde kvart i 6 och jag bara skulle gå upp så var det såå tungt, jag är jätte trött och vill bara stanna hemma idag och fixa med hemmet men icke då, bara att gå o jobba. Men jag får tänka att det är jobbet som gör att jag kan åka iväg och ha så här roligt som jag haft! :D  Jag hörde igår att det kanske bara blir en tre dagars vecka den här veckan på jobbet ;) Hoppas det blir så.
 
Ha en bra dag!! ♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!