Morgon Promenix

God morgon! här har vi varit vakna i 3 timmar redan. Jag och Lucas har haft en super mysig morgon. Vi har ätit frukost. Läst alla böcker ( alla 4 ;p ) sjungit sånger och efter det så gjorde jag iordning oss för en morgon promenad. Jag började med det här för tre helger sen tror jag, tre eller fyra... men i alla fall så är jag nästan säker på att det är dom här helg morgon promenaderna som har gjort så att Lucas gillar sin vagn :) det är värkligen jätte skönt för mig. Det underlättar ju verkligen när man är ute med honom ;)

Lite nytt

Hej hej! Det har redan gått en vecka sen jag bloggade sist! Vart tar tiden vägen?! ^^ Igår så var jag och Lucas och shoppade tillsammans med Lucas morfar. Det gick jätte bra och vi hann kolla på allt som vi ville kolla på. Lucas har inte varit så förtjust i sin vagn men han börjar nog gilla den nu ;) ♥ Det här shoppade vi till Lucas igår :

Min underbara dag!

Min dag började på bästa sätt, jag och Lucas gick upp kl.6.00 och han var super gosig och glad. Kl.7.00 så gick vi ut på morgon promenad och vi var nästan själva ute och det var dimmigt så man såg bara en liten bit framför sig men det var väldigt mysigt :) ♥ ♥ ♥ Sen vid lunchtid så kom min mamma hem till oss och jag gjorde iordning mig för en dag på stan. Jag köpte smink, body butter - cocos ♥ och jätte fin ögonskugga. Sen lunchade vi och efter det så cyklade jag hem. Det har varit en jätte bra dag! Jag har fått ny energi :D ♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!