24 Juni 2013

God morgon, i natt har jag inte riktigt somnat. Jag har bara vridit och vänt på mig. Så nu är jag helt slut.... Jag får göra mitt bästa på jobbet och sen så får jag ta det lugnt när jag kommer hem och gå och lägga mig tidigt så jag kompenserar lite för den här natten utan sömn.
 
 
Källa: weheartit.com

♥ Förlovade i 1 år ♥

Igår var det midsommarafton och det var en jätte härlig dag! Vi åt god mat umgicks med trevliga människor och spelade kubb nästan hela kvällen :D Vårat lag vann aldrig men det gjorde inget för vi fick skratta mycket ;)
 
Idag firar jag och älsklingen 1 år som förlovade :D Tänk att tiden går så fort ändå. Vi ska vara hemma hela dagen och kolla på film och så ska jag laga god mat. Jag hade tänkt laga kycklinggryta med röd curry och ris eller couscous, MUMS!
 

M ♥ F

19 Juni 2013

Nu är det morgon igen, lika trött som vanligt är jag om inte lite tröttare just idag. Men idag är det att jobba heldag och i morgon kommer det bli halvdag och sen är jag ledig :D
Idag kommer det bli fint väder som igår så jag ska packa med mig bikinin och shorts + linne ;) Så kan jag få en belöning efter jobbet idag! Kanske åka till pappas båt och sola + bada? :P
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!